Samenwerken?

Jouw-baby.nl bereikt dagelijks veel unieke bezoekers die heel gericht op zoek zijn naar producten voor hun baby. Samenwerken met ons is dan ook voor veel merken en shops interessant. Wil jij jouw doelgroep op de juiste manier bereiken? Dan bieden wij de onderstaande mogelijkheden aan

  • Een gesponsorde review-post waarbij we een product toegestuurd krijgen en hier een beoordeling over schrijven tegen een kleine vergoeding. Let wel op: Omdat wij eerlijk zijn in onze artikelen, zullen we het ook vermelden wanneer we niet tevreden zijn. Sta je achter jouw product of merk, dan zal dit geen enkel probleem zijn.
  • Een gesponsorde plaatsing. Hierbij koop je een plaatsing in een van onze artikelen in. Stel; je hebt een nieuw baby product op de markt gebracht en wilt deze promoten. Met een gesponsorde plaatsing kom je in de top 3 of top 5 te staan (dit verschilt per blog), binnen een relevant artikel. We zetten hier wel het label gesponsord bij. Is dit product daadwerkelijk heel goed, dan doen we dit maar al te graag.

Maar mocht je zelf idee├źn hebben, laat het ons zeker even weten. Je kan met ons contact opnemen via info[@]jouw-baby.nl (wel even de haakjes rond de @ weghalen).