Lovevery Play Gym Review: De perfecte babygym? Ontdek het!

Overweeg jij om een Lovevery Play Gym aan te schaffen, maar ben je er nog niet helemaal over uit? Dan ben je bij jouw-baby.nl aan het juiste adres. Wij hebben deze babygym nu al een aantal weken in ons bezit en delen alles wat je moet weten met jou.

Zo nemen wij je onder andere mee in wat je allemaal krijg, als je een Lovevery Play Gym besteld. Daarbij geven wij ook onze mening over dit soort Montessori speelgoed; doet het wat je ervan mag verwachten en is het ook daadwerkelijk een goede aankoop?

Na het lezen van mijn Lovevery Play Gym Review weet jij alles wat je moet weten over dit product, waardoor jij de juiste beslissing voor jezelf kan maken. Veel leesplezier en vragen zien we graag terug in de comments onderaan de pagina!

Wat krijg je bij de Lovevery Play Gym?

Zoals je weet, wanneer je dit blog leest, is de Lovevery Play Gym een populair item onder (kersverse) ouders. Maar wat krijg je dan allemaal, als je deze babygym van Lovevery aanschaft? Ondanks dat deze babygym een relatief hoge prijs heeft, is het goed om te weten dat je er ontzettend veel leuks bij geleverd krijgt.

Zo krijg je onder andere een uitneembare bal van biologisch katoen, een siliconen bijtring, een setje zwart-witte kaarten, spiegelkaarten, een bijtdoekje van biologisch katoen, een grijpring met belletje en de castagnetten, een kaartenset met gezichten, een kaartenset met alledaagse spullen en een speelboekje.

Daarbij is de babygym zelf voorzien van 5 verschillende gebieden, zoals ze dat zelf noemen, waarbij ieder gebied een ander zintuig prikkelt. Denk aan kleuren, geluid, verstoppen, fixeren en ontdekken hoe bepaalde zaken voelen. Mocht jouw kleine wat ouder worden, dan kan je de babygym afschermen met een zogenaamde Space Cover. Hiermee creëer je als het ware een kleine tent voor jouw kindje, waarin hij of zij kan spelen.

Goed om te weten is dat je geen batterijen hoeft te gebruiken in dit product en dat je ook geen gereedschap nodig zult hebben. Het hout wat gebruikt wordt is tevens duurzaam en afgewerkt met een niet giftige lak. De Play Gym zelf heeft geen vlamvertragers, BPA en bevat ook geen lood. Het welzijn van jouw baby staat voorop bij Lovevery, wat ze duidelijk laten merken.

Ontwikkeld in samenwerking met therapeuten, doktoren en wetenschappers

Hetgeen waar Lovevery sterk in is, is dat alle producten wetenschappelijk onderbouwd worden en daarbij gebruik maken van de Montessori principe. Zo zijn er diverse therapeuten, onderzoekers, doktoren en wetenschappers betrokken bij de producten van Lovevery, waaronder dus de Play Gym.

Montessori houdt in dat jouw kleine uit zichzelf de wereld om zich heen ontdekt. Zodoende leert jouw kleine al spelenderwijs, waaraan de Play Gym een belangrijke bijdrage kan leveren. Ieder onderdeel van de babygym is erop gemaakt om jouw kleine te helpen ontwikkelen. En om dit de stimuleren, wordt er dus een speelboekje meegeleverd. Hier staat bij de maanden dat jouw baby oud is allerlei oefeningen die jouw kleine kan doen.

lovevery babygym
Onze kat vond de Play Gym ook erg leuk!

Wat vonden wij van de Lovevery Play Gym?

Wij hebben een aantal maanden terug de Lovevery Play Gym on ontvangst mogen nemen en hebben daarbij natuurlijk even de tijd genomen om dit product te laten testen. Wat wij erg goed vinden aan dit product is onder andere de grootte van het speeloppervlak zelf. Deze is, vergeleken met babygyms van andere merken, best wel groot. Wat ook tof is, is het feit dat het speelkleed is opgedeeld in 5 zones, die allemaal een ander zintuig prikkelen. Wij merken dat ieder kind dat met de Play Gym heeft gespeeld hier eigenlijk niet van weg te slaan is.

Daarbij zijn de speelkaarten en extra’s die je erbij krijgt ook erg fijn. Kindjes vinden dit leuk en kunnen al spelenderwijs zichzelf ontwikkelen, ze zijn gemaakt van niet-schadelijke materialen en volledig ontwikkeld met het Montessori principe in gedachte.

Wat vinden andere mensen van de Lovevery babygym?

We kunnen ons voorstellen dat jij meer reviews wilt zien, dan alleen die van ons. Daarom dat wij je meenemen in een aantal reviews die andere ouders aan de Play Gym van Lovevery hebben gegeven. Zo kan je zien dat niet alleen wij erg positief zijn, maar ook andere mensen. Onderstaande reviews hebben wij verzameld vanuit andere websites.

Het is even een investering, maar dan heb je wel wat! Je kan zien dat er goed is nagedacht over het design. Verschillende hoekjes om jouw kindje te laten ontdekken. Toen ze net 4 maanden was, was ze een grote fan van het knisper onderdeel waar 2 squeeky knopjes in zitten verstopt. Het onderdeel met de kaartjes, vooral de spiegels, zorgde voor veel plezier tijdens tummy time. Al snel ging ze oefenen met het vastpakken van bewegende objecten en ze geniet nog steeds van de herrie die ze er mee kan maken. De mat zorgt nu voor veel motivatie om op haar buik te rollen en we zijn druk bezig met verkennen van kleuren en texturen. Aanrader!

Mel8 |  30-39 jaar

Ik ben erg blij met de Lovevery Play Gym! Het is een mooi en duurzaam product. De mat, standaard en bijgeleverde speeltjes zijn van goede kwaliteit. Ook de speelideeën en kaartjes zijn erg leuk om te gebruiken! Ik ben erg tevreden.

IrisLKDB | 30-39 jaar | ‘S-HERTOGENBOSCH

Heel blij met deze playgym: ons meisje is nu dik 4 maanden en dit is precies wat we nodig hadden. Het is heel gevarieerd met onderdelen om te voelen, te kijken te pakken en te bijten. Ze vermaakt zich hier echt goed mee en het is ook nog eens educatief. Leuk ook dat sommige onderdelen (zoals de spiegel en foto’s van andere babies) kunnen worden vervangen naar mate ze groter wordt. Al met al zeker een aanrader als je afleiding zoekt en ontwikkeling belangrijk vindt.

Cellie1 | 30-39 jaar |  Amsterdam

Dit zijn maar een paar reviews, van de vele goede reviews die je online kunt vinden. Maar het laat vooral zien dat Lovevery precies dat wat ze beloven en dat je de perfecte babygym in huis haalt ermee.

babygym lovevery

Wat kost de babygym van Lovevery?

Ook niet geheel onbelangrijk is om te weten wat de babygym van Lovevery kost. Daar kunnen we eigenlijk heel kort en duidelijk over zijn; Lovevery heeft één babygym in het assortiment, die ze verkopen voor €155,-. En zoals je hierboven hebt kunnen lezen, krijg je er echt een top product voor terug.

We zijn nu echt aan het einde gekomen van onze Lovevery Play Gym review. We hopen dat we jou heb kunnen helpen met het maken van de juiste keuze en zijn benieuwd of je dit product in huis gaat halen. Laat je het ons weten in de reacties hieronder?

Wat vond jij van dit blog?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

[wp_show_posts id="3643"]

Plaats een reactie